Artikler

Et oppdatert og moderne design viser at du har tro på fremtiden

Tjenester »

Har du tenkt på hvor synlig du er?

Har du prøvd å google deg selv? Si at du er en bilforhandler i Sandnes. En potensiell kunde skal kjøpe seg en bruktbil. Han slår opp google og skriver bruktbilbutikk sandnes. Hvor tror du din butikk havner på google?  Kanskje må du skrolle deg langt ned eller kanskje finner du deg selv helt på side 5.
 

Visste du at det er mulig til å havne helt i toppen?

 
Selvfølgelig er det viktig at hjemmesiden ser flott og og har en helhet som fremmer din identitet, men det viktigste er at den besøkende lett kan finne den informasjonen de er ute etter. Du mener kanskje at din bedrift går som det suser. Du jobber jo fra morgen til kveld. Det er jo kjempebra tenker jeg, men får du de jobbene du ønsker? Ved å profilere deg på en bra måte, kan du faktisk få de kundene du vil ha.

Vi er mye mer på farten nå en før. Har vi en ledig stund bruker vi gjerne mobil eller nettbrett. Trafikken fra mobil øker drastisk fra år til år. Du har sikkert opplevd at den nettsiden du besøker fra mobilen ikke er lesbar overhode. Designere har en stor jobb bare med å følge med på den nyeste teknologien, for her går det fort i svingene. I dag er det utrolig viktig med noe som heter responsive nettsider. Det vil si at nettsiden skal fungere like godt på pc som på nettbrett og mobil. Har du sjekket om din nettside fungerer på mobil? En nettside er mye mer en bare utseende. Den skal også ha en funksjon.
 

 

webdesign

Gullhav foto, grafisk, web

Tlf: 47 24 69 81
E-post:lill.g@icloud.com

Gullhav foto, grafisk og web

Pålskjær 11
4333 OLTEDAL
Tlf: 472 46 981
Lill.G@icloud.com
facebook hvit sirkel     instagram hvit sirkel     linkedin hvit sirkel

Gullhav foto, grafisk, web

Pålskjær 11
4333 OLTEDAL
Tlf: 472 46 981
Lill.G@icloud.com
facebook hvit sirkel     instagram hvit sirkel     linkedin hvit sirkel