Min historie og erfaring

Grafisk design er ikke bare pynt...

Heisann! Så morsomt at du er inne å kikker på siden min.  Mitt navn er Lill Gullhav. Jeg er en arbeidsom nordlenning fra Målselv, men har bodd i Oltedal siden jeg var 18 år. Det var vel eventyrlysten og ikke minst kjærligheten som dro meg ned til Rogaland.

Har tidliger jobbet i butikkbransjen, men valgte som den kreative sjelen jeg er å ta utdannelse innen Grafisk design ved Norges kreative høyskole. Av erfaring har jeg jobbet hos Hjelseth computers som web og grafisk designer.

I 2016 valgte jeg å starte enkeltmannsforetaket Gullhav foto, grafisk, web. Jeg kan tilby alt fra nettsider og webdesign til trykksaker og identiteter. Er du nyskjerrig på hva jeg kan tilby, er det bare å kontakte meg for en uforpliktende prat.

Min jobb for deg er å være det kreative hodet for det du ønsker. Grafisk design er bredspektret. Resturanten du spiste på sist gang... Hadde den en meny som passet til atmosfæren og identiteten?


Hva med reklameplakaten på bussholedplassen? Ja.. grafisk er overalt, men det som gjør det til et godt sluttsresultat er om du oppdager budskapet.

For meg er det viktig å utforme en helhet i en rød tråd, noe som vekker interesse hos dine kunder. Men du tenker kanskje "hvorfor skal jeg velge Gullhav foto,grafisk,web"?

Jeg er kanskje liten men jeg er akkurat passe stor.  Å jobbe med å få et godt sluttsresultat, og gjøre min kunder fornøyd er noe jeg ånder for.

Hva er vel mer moro enn å glede andre?

Lill Gullhav

"Mitt mål er at mine kunder skal bli fornøyd med sitt produkt"

Gullhav foto, grafisk og web

Pålskjær 11
4333 OLTEDAL
Tlf: 472 46 981
Lill.G@icloud.com
facebook hvit sirkel     instagram hvit sirkel     linkedin hvit sirkel

Gullhav foto, grafisk, web

Pålskjær 11
4333 OLTEDAL
Tlf: 472 46 981
Lill.G@icloud.com
facebook hvit sirkel     instagram hvit sirkel     linkedin hvit sirkel